Allison Scott over gelekte naaktbeelden Sean Dhondt: “Vooral dit was heel moeilijk voor me” Politiek
Politiek

Allison Scott over gelekte naaktbeelden Sean Dhondt: “Vooral dit was heel moeilijk voor me”

Allison Scott over gelekte naaktbeelden Sean Dhondt: “Vooral dit was heel moeilijk voor me”

Vorige september doken er plots overal naaktbeelden op van drie bekende Vlaamse mannen. Onder hen ook VTM-gezicht Sean Dhondt. Het moet niet gezegd dat zijn vrouw Allison niet wist wat haar overkwam op het moment dat zij het ontdekte.

“De dag dat hij het vertelde zal ik nooit vergeten”, reageert Allison nu voor het eerst in ‘Kat Zonder Grenzen’. “Het voelde alsof mijn hart uit mijn borstkast gerukt werd. Ik kon niet ademen. Ik wist niet hoe ik me moest voelen. Op een bepaald moment moest ik gewoon lachen, maar ik was erg kwaad.”

“Ik zei hem dat hij moest vertrekken”, zegt de Amerikaans tegen presentatrice Kat Kerkhofs. “Dat het mij niet kon schelen waar hij heen ging, maar dat ik hem niet meer wilde zien. Ik wilde hem wel vermoorden, dus het was beter dat hij niet in mijn buurt was. Hij is toen weggegaan, maar we hebben er later wel over gesproken. Maar het was moeilijk voor me om alle details aan te horen.”

“Ik wist dat er foto’s en filmpjes van hem de ronde deden die hij naar iemand anders had gestuurd", aldus Allison. "Maar ik wist niet dat er zovéél waren. Elke dag ontdekte ik wel een nieuwe foto, omdat ik constant berichten kreeg van mensen die me die beelden wilden tonen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws