Woensdag 17 Maart 2021 - 17:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

‘The Voice’-kandidate Jennifer over coach Niels Destadsbader: “Ik was daardoor wel verrast, ja”

‘The Voice’-kandidate Jennifer over coach Niels Destadsbader: “Ik was daardoor wel verrast, ja”

De 28-jarige Jennifer overdonderde vorige week de coaches in ‘The Voice van Vaanderen’ met ‘Hoe Het Danst’ van Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle. Ze schopte het vorig seizoen tot de knock-outs in team Natalia, maar nu koos ze dus voor een Nederlandstalig nummer.

“Dat ligt mij beter”, laat Jennifer weten in TV Familie. “Het is wel moeilijk om de juiste balans te vinden, ik mag niet Hollands klinken, weet je wel. Sowieso wil ik heel graag verder die richting uit gaan.”

Wat velen misschien niet meer weten, is dat Jennifer in 2015 ook meegedaan heeft aan ‘Belgium’s Got Talent. Daar geraakte ze tot in de tweede ronde. Niels Destadsbader zat toen ook in de jury. “Ik kende hem toen enkel als Ketnet-wrapper. Toen ik wat research deed, was ik verrast van wat hij al allemaal had gepresteerd”, zegt Jennifer.

“En mijn bewondering voor Niels is sindsdien gegroeid”, klinkt het. “Ik was heel blij toen de stoel van Niels in ‘The Voice’ omdraaide en ik hem als coach kon kiezen. Niels is jong, heeft veel talent én zingt ook in het Nederlands. Perfect.”

TAGS  I  The Voice  I  Niels Destadsbader  I  shownieuws