-->

Margot Hallemans dropt bommetje en hint naar vertrek bij ‘Familie’

Margot Hallemans dropt bommetje en hint naar vertrek bij ‘Familie’
Donderdag 18 Maart 2021 - 17:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Margot Hallemans is de laatste jaren vooral bekend als Hanne Van den Bossche in de populaire VTM-soap ‘Familie’. Maar dat is lang niet het enige waar ze zich mee bezighoudt in het leven. Zo is de actrice net afgestudeerd als yogadocente, een richting waarin ze ooit graag verder wil gaan.

“Nu, acteren is en blijft mijn hoofdactiviteit”, zegt Margot in weekblad Primo. “Ik zie het evenwel niet als werk, maar als een passie. Zolang ik mijn ei kwijt kan - bij ‘Familie’ en theateropdrachten - wil ik dat niet opgeven. Maar zodra het moederschap nadert, of misschien nog later, zie ik mezelf wel meer en meer opschuiven richting de yogawereld.”

"Ik wil dat zeker in overweging nemen"

Fans moeten echter niet vrezen. Een exit uit ‘Familie’ zit er dus nog niet onmiddellijk aan te komen. “Momenteel is het sowieso moeilijk om als yogadocent les te geven”, zegt Margot. “Enerzijds omwille van corona, anderzijds omdat het niet makkelijk te combineren valt met ‘Familie’.”

“Voor de planners is het nu al quasi onbegonnen werk om alle scènes met alle acteurs logisch gepland te krijgen”, weet Margot. “Als ik dan nog op vaste dagen les zou geven, weten ze helemaal niet meer waar hun hoofd staat, denk ik. Nu, alles wat op mijn pad belandt, ga ik zeker niet uit de weg. Dus als er morgen een toffe yoga-studio me belt, wil ik dat zeker in overweging nemen”, besluit ze.

TAGS  I  Margot Hallemans  I  Familie  I  shownieuws