Club Brugge kan enorm bedrag verdienen aan verkoop van Hans Vanaken voetbal
voetbal

Club Brugge kan enorm bedrag verdienen aan verkoop van Hans Vanaken

Club Brugge kan enorm bedrag verdienen aan verkoop van Hans Vanaken

Hans Vanaken (28) maakt ondertussen al járen het mooie weer bij Club Brugge. Ondanks de interesse van buitenlandse teams, bleef de Limburger blauw-zwart altijd trouw. Komt daar nog verandering in?

Vorige zomer trok West Ham United nog fel aan de mouw van Vanaken. De aanvallende middenvelder was gecharmeerd en voelde wel wat voor een verhuis naar Londen. Club Brugge wist Vanaken echter te overtuigen met een nieuw - en dik - contract.

Vanaken voelt zich goed in België en was tevreden dat Club Brugge zijn vertrouwen uitsprak in de vorm van een nieuwe overeenkomst. Toch blijft het een eeuwige strijd, want Vanaken zegt niet op voorhand 'neen' tegen een vertrek naar het buitenland.

Club in sterke positie

Als Vanaken weg wil en Club Brugge beslist om mee te werken aan een vertrek, dan zitten Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert alleszins in een sterke positie. Na de laatste update op de gespecialiseerde website Transfermarkt is Vanaken nog steeds 15 miljoen euro waard.

Dat wil zeggen dat Club Brugge zijn spelmaker nog steeds voor een stevige transfersom kan verkopen. De marktwaarde van Vanaken is sinds oktober 2020 ongewijzigd. Dat heeft alles te maken met de constante prestaties van de Limburger, zijn plek in de kern van de Rode Duivels en het feit dat hij op de top van zijn kunnen zit.

Populair

Laatste nieuws