Vrijdag 19 Maart 2021 - 09:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Laura Tesoro sneert naar coaches van ‘The Voice’: “Ze horen het niet eens"

Laura Tesoro sneert naar coaches van ‘The Voice’: “Ze horen het niet eens

Op vrijdag 19 maart is ‘The Voice van Vlaanderen’ toe aan de laatste Blind Auditions. Wie verovert op de valreep nog een plekje in het team van coaches Natalia, Koen Wauters, Niels Destadsbader, Tourist LeMC of in het team van vijfde coach Laura Tesoro?

In de zevende aflevering gaan de coaches op zoek naar die laatste verborgen muzikale parels: “Je hoopt op een laatste goudhaantje voor je team”, vertelt Tourist LeMC. “Je team geraakt vol, je wordt picky, je weet niet wat er nog gaat komen en soms wil je wel afdrukken, maar ook niet te snel. Het is een dag met een dubbel gevoel”, vertelt Natalia. 

In het team van Natalia ontbreken er volgens haar vooral nog mannelijke stemmen. “Ze hebben precies schrik van een zwangere vrouw. We zijn natuurlijk wel met twee en het is ook een meisje, dus dat is heftig voor een man”, lacht Natalia, die tijdens de opnames hoogzwanger was.

Eén van de kandidaten heeft zelfs een cadeautje mee voor de baby en haar mannelijke collega-coaches doen verschillende gokjes naar de naam, van Tabita tot Sally-Jane. Hebben ze het bij het rechte eind? 

"Ik heb nog jonge oren"

Ook Laura krijgt als vijfde coach nog een geschenk uit de muzikale hemel in haar schoot geworpen. “Voor mensen zoals jij hebben ze een 5th coach uitgevonden. Je mag het de andere coaches niet kwalijk nemen dat ze niet geduwd hebben. Ze horen het op den duur niet meer, maar ik heb nog jonge oren!”, lacht Laura wanneer ze nu vrijdag één van de afvallers oppikt voor The Voice Comeback Stage. Het volledige traject van Laura’s team kunnen kijkers volgen in een nieuwe aflevering van de exclusieve spin-off ‘The Voice Comeback Stage’ op vrijdag 19 maart om 22.30 op VTM GO.

TAGS  I  Laura Tesoro  I  The Voice  I  shownieuws