-->

Annemie, de weduwe van Johny Voners, doet emotionele onthulling: “Dit schreef hij in zijn afscheidsbrief”

Annemie, de weduwe van Johny Voners, doet emotionele onthulling: “Dit schreef hij in zijn afscheidsbrief”
Vrijdag 19 Maart 2021 - 10:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Gisteren was het precies één jaar geleden dat Johny Voners aan de gevolgen van kanker overleed. "Elke morgen is er dat gemis dat je overvalt. Je doet je ogen open en hij ligt daar niet”, zegt Annemie, de weduwe van de acteur die gestalte gaf aan de legendarische Xavier Waterslaeghers in ‘FC De Kampioenen’.

“Het mag dan al een jaar zijn, toch lijkt het gisteren”, laat Annemie weten. De acteur was ongetwijfeld de liefde van haar leven. "Het veilige gevoel bij elkaar. Wij konden alles zeggen, we konden alles delen, wij konden rustig samen bij elkaar zijn. Wij genoten van gewoon samen thuis te zijn.” 

"Hij was echt mijn soulmate"

“Hij heeft ooit in een interview gezegd: 'Thuis doe ik niet veel’”, aldus Annemie. “‘Het liefste wat ik doe is naar mijn Annemieke kijken als ze een boek aan het lezen is.’ Hij was echt mijn soulmate, en omgekeerd. Er zijn zoveel mensen die in heel hun leven hun soulmate niet vinden, ik ben dus dankbaar dat ik die wel heb mogen vinden.”

"In zijn afscheidsbrief heeft hij geschreven: 'Jouw vrienden en mijn vrienden zullen je dragen zoals ik je altijd gedragen heb.' Af en toe lees ik die brief nog eens en denk, komaan Annemie, we moeten voort", klinkt het emotioneel.

TAGS  I  Annemie  I  Johny Voners  I  shownieuws