'Cristiano Ronaldo laat Real Madrid stikken en trekt naar déze club' voetbal
voetbal

'Cristiano Ronaldo laat Real Madrid stikken en trekt naar déze club'

'Cristiano Ronaldo laat Real Madrid stikken en trekt naar déze club'

Cristiano Ronaldo (36) lijkt nu écht aan zijn laatste maanden bij Juventus bezig. In de zomer zou CR7 zijn huidige werkgever verlaten en een laatste toptransfer maken. Ronaldo is op weg naar... Paris Saint-Germain.

Even leek Ronaldo voor een terugkeer naar Real Madrid te staan, maar zover lijkt het uiteindelijk niet te komen. De Koninklijke is niet van plan om door te drukken voor de komst van Ronaldo en ervaart de Portugees als een gebrek aan respect van voorzitter Florentino Perez en co.

Grote ster in Parijs?

Volgens Spaanse en Franse bronnen zal Ronaldo Real Madrid dan ook laten stikken. De aanvaller zou naar PSG trekken. De Parijse grootmacht wil ver gaan om Ronaldo aan te trekken. CR7 zou een monsterloon krijgen in Parijs en er - zeker bij een vertrek van Kylian Mbappé - de grote ster worden.

Hoeveel PSG zal moeten ophoesten voor Ronaldo, moet nog blijken. Bij Juventus weegt de Portugees zwaar op de begroting en daarom zou De Oude Dame bereid zijn om zijn topspeler voor een 'redelijk' bedrag te laten gaan.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws