‘Lionel Messi tekent bij PSG, Kylian Mbappé vertrekt en maakt megatransfer’ voetbal
voetbal

‘Lionel Messi tekent bij PSG, Kylian Mbappé vertrekt en maakt megatransfer’

‘Lionel Messi tekent bij PSG, Kylian Mbappé vertrekt en maakt megatransfer’

Er is al heel wat gezegd en geschreven over de toekomst van Lionel Messi. De 33-jarige Argentijn is einde contract bij FC Barcelona en heeft de clubs voor het uitkiezen. Paris Saint-Germain maakt Messi alvast intensief het hof.

Meer zelfs: volgens Le10Sport zal Messi straks effectief vertrekken bij Barcelona en zijn carrière vervolgen in Parijs. De sterspeler van Barça zou zijn handtekening zetten onder een lucratieve overeenkomst bij PSG, die hem in één klap de bestbetaalde speler van de club maakt.

Het vorstelijke loon én het gegeven dat hij opnieuw met zijn boezemvriend Neymar kan samenspelen, geven volgens Le10Sport uiteindelijk de doorslag voor Messi. Bij Barcelona hoopten ze de Argentijn nog op andere gedachten te brengen, maar blijven ze verweesd achter.

Minstens 130 miljoen

Met Kylian Mbappé zal Messi de kleedkamer niet meer delen in Parijs. Door de komst van Messi gaat PSG immers meewerken aan een vertrek van zijn huidige sterspeler. Mbappé geniet interesse van Real Madrid, Liverpool en Manchester City en zal in de zomer een toptransfer maken. PSG hoopt minstens 130 miljoen euro te vangen voor Mbappé.

Populair

Laatste nieuws