Uitspraak Marc Van Ranst schiet bij velen in het verkeerde keelgat: “Dit kan toch niet meer?” Royalty
Royalty

Uitspraak Marc Van Ranst schiet bij velen in het verkeerde keelgat: “Dit kan toch niet meer?”

Uitspraak Marc Van Ranst schiet bij velen in het verkeerde keelgat: “Dit kan toch niet meer?”

Marc Van Ranst was donderdagavond te gast in het ‘VTM NIEUWS’ om meer uitleg te geven bij de stijgende coronacijfers. Hij zei onomwonden dat nieuwe verstrengingen onmiddellijk nodig zijn. Dat werd hem niet in dank afgenomen door de kijkers.

“Als ze morgen zeggen dat we op één been moeten huppelen tegen COVID-19, doen we bijna allemaal mee”, zegt iemand op de sociale media. “De experten doen gewoon hun zin. Ze weten het zelf misschien niet, maar die Marc zal er wel geld uit slaan door hier en daar op tv te komen. De centjes zullen hopelijk genoeg bijdragen voor nieuwe tandjes.”

“Ons Marcske zijn pree blijft schoon doorbetaald (hij verdient misschien zelfs méér dankzij corona), dus wat maakt het dan ook uit voor hem?”, vraagt een ander zich af. “Het maakt hem niéts uit dat er mensen zijn die vechten om hun zaak te kunnen behouden. Er zijn mensen die het met een pak minder moeten stellen omdat hij per se vindt dat het beter is om alles te sluiten. Maar hey Marc, uw aardappelen en brood liggen op de plank, hè, ventje!”

"Ook voor Van Ranst geldt lockdown"

“Dit kan toch niet meer! Deze mediageile gast wil zijn zin wéér eens doorduwen", klinkt het streng. “Die man mogen ze van mij op een kanon zetten en naar de maan schieten!”

“Als wij in lockdown moeten, dan Marc Van Ranst ook”, briest een kijker. “Dus ook voor hem géén niet-essentiële verplaatsingen meer naar tv-studio’s, en alle vergaderingen moeten online gebeuren. Oh ja, ook hij mag niet meer neer de Efteling! En dan kunnen ze misschien eens nadenken of de gewone stervelingen nog een lockdown willen.”

Mentaal doorgedraaid

“Hij gaat dus dingen blijven verzinnen tot er niemand nog ziek wordt? Lichamelijk dan toch. Mentaal zijn we tegen dan allemaal volledig doorgedraaid”, lezen we nog. En ook: “Hij zou zich beter wat meer met zijn labo gaan moeien in plaats van met ons leven. Wij doen toch nog altijd wat we zelf willen, zeker? Daar gaat hij niks aan veranderen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws