Luk Alloo doodeerlijk: “Ik maak me hier oprecht zorgen over” Buitenland
Buitenland

Luk Alloo doodeerlijk: “Ik maak me hier oprecht zorgen over”

Luk Alloo doodeerlijk: “Ik maak me hier oprecht zorgen over”

Luk Alloo is al meer dan 30 jaar een van Vlaanderens meest bekende televisiegezichten. Met zijn spraakmakende reportages zette hij het land meermaals op zijn kop. Ook al nadert hij de kaap van de 60 jaar - Luk wordt volgende week 58 -, toch zit hij nog niet met zijn pensioen in zijn hoofd.

"Daar denk ik echt nog niet aan. En memoires schrijven? Laat dat maar aan de groten der aarde", lacht hij in Het Laatste Nieuws. "Maar met mijn leeftijd ben ik wel bezig, ja. Ik kan me oprecht zorgen maken over hoeveel goeie zomers ik nog te gaan heb. Daarom heb ik vorig jaar - de lockdown zorgde ervoor - mijn testament opgemaakt.”

“Ik heb ook een zorgmandaat opgesteld waarin staat dat Sandy (Tura, zijn vrouw, nvdr.) alles kan verderzetten als mij iets overkomt”, laat de reportagemaker weten. “Én ik heb een wilsbeschikking getekend, zodat ik nog bij volle bewustzijn afscheid kan nemen als het de slechte kant opgaat. Dat zorgt voor rust.”

"Ik wil nog 90 worden"

"Maar begrijp me niet verkeerd. Ik wil nog 90 worden, voor de zestiende keer de verkiezing van 'K2 zoekt K3' meemaken en Vincent Kompany nog zes keer kampioen zien worden met Anderlecht”, benadrukt Luk. “Momenteel werk ik ook aan vijf nieuwe projecten. Mijn ambitie is zeker niet verminderd.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws