‘Club Brugge grijpt in en wil Martinez en Rode Duivels stokken in de wielen steken’ voetbal
voetbal

‘Club Brugge grijpt in en wil Martinez en Rode Duivels stokken in de wielen steken’

‘Club Brugge grijpt in en wil Martinez en Rode Duivels stokken in de wielen steken’

Bij Club Brugge zijn ze meer dan ooit op hun hoede voor Covid-19. Zeker na de recente corona-uitbraak in de spelersgroep. De staf en selectie van Philippe Clement is eindelijk coronavrij en dat wil men bij blauw-zwart ook graag zo houden. En dat lijkt gevolgen te gaan hebben voor de Rode Duivels.

Volgens Het Laatste Nieuws is Club Brugge van plan om zijn internationals niet vrij te geven voor WK-voorrondeduel in en tegen Tsjechië, waar de coronabesmettingen vele malen hoger liggen dan in de rest van Europa. Dat zou betekenen dat Simon Mignolet, Brandon Mechele, Hans Vanaken en Charles De Ketelaere niet mogen afreizen naar Tsjechië.

De spelers die actief zijn in de Bundesliga mogen ook al niet afreizen naar Tsjechië, zo beslisten de Duitse autoriteiten al. Roberto Martinez moet dus ook al Thomas Meunier, Thorgan Hazard, Orel Mangala, Koen Casteels en Dedryck Boyata missen in Tsjechië.

Vanaken & co niet naar Praag?

“Club Brugge denkt erover na om jongens als Hans Vanaken, Simon Mignolet en Charles De Ketelaere niet naar Praag te laten vertrekken", benadrukt Het Laatste Nieuws.

"Of de UEFA zo een actie zou weten te appreciëren door een Belgische club, waar profsporters niet in quarantaine moeten na een kortstondig bezoek aan een rode zone, valt zeer te betwijfelen - dreigen dan sancties? Het spreekt dan ook voor zich dat Club Brugge niet over één nacht ijs zal gaan”, verduidelijkt de krant tot slot nog.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws