Zaterdag 20 Maart 2021 - 14:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers spreken schande van ‘The Voice’: “Doorgestoken kaart!”

Kijkers spreken schande van ‘The Voice’: “Doorgestoken kaart!”

Al enkele weken genieten we massaal van het onbekende zangtalent dat ‘The Voice van Vlaanderen’ ons voorschotelt. We zagen al heel wat prachtige performances, maar het valt de kijkers op dat de laatste deelnemers het moeilijker hadden om door te stoten. Dat vinden zij niet eerlijk.

“Als je in de laatste afleveringen van de Blind Auditions zingt, is de kans groter dat ze niet draaien”, merkt iemand op. “Het excuus is dan dat het team vol zit, maar dat is toch niet eerlijk tegenover die zangers en zangeressen die daar dan staan? Zij werken er toch even hard voor?” “Dat is waar”, reageert een kijker. “Als je in die laatste groep zit heb je minder kans om door te gaan. Daar zouden ze in de toekomst iets aan moeten doen, vind ik!”

Doorgestoken kaart

“Als de coaches geen plaats meer hebben in hun team, wat zitten ze daar dan nog te doen die laatste aflevering?”, vraagt iemand zich al dan niet terecht af, waarop een ander: “Een beetje slijmen en zeggen dat ze in een andere aflevering misschien wél gedraaid zouden hebben. Met zo’n uitleg is toch niemand iets? Zeker niet als je niet door bent.”

“Mensen toch... Blind Auditions? Wie door mag en wie niet, dat ligt allemaal toch al lang vast, zeker", lezen we nog. "Waarom moeten de deelnemers anders filmpjes doorsturen? Heel dat programma is doorgestoken kaart!”

TAGS  I  The Voice  I  shownieuws