Zaterdag 20 Maart 2021 - 21:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kijkers van ‘The Voice’ reageren vol onbegrip: “Wat bezielt die coaches toch?”

Kijkers van ‘The Voice’ reageren vol onbegrip: “Wat bezielt die coaches toch?”

De 26-jarige Sophie deed vrijdag voor de tweede keer mee aan ‘The Voice van Vlaanderen’. Ze genoot er zichtbaar van, maar kon de vier coaches niet helemaal overtuigen met haar versie van ‘Shallow’ van Lady Gaga.

Gelukkig voor Sophie was daar Laura Tesoro to the rescue. Daar waren ook de kijkers maar wat blij om. Zij vonden net dat Sophie een prachtprestatie afleverde. “Heel mooie stem en heel goed gedaan”, schrijft iemand op de sociale media. “Ik begrijp echt niet dat de coaches niet omdraaiden. Sophie was nochtans veel beter dan sommige deelnemers die al in hun team zitten.”

“Dat was prachtig, ik begrijp de coaches soms echt niet”, laat een ander weten. “Zo zie je maar dat het nooit goed is om zó goed te zijn in de laatste aflevering van de Blind Auditions. Maar gelukkig was daar Laura nog. Sophie is door, dat is het belangrijkste.” 

"Laura heeft er verstand van"

“Wat een schande”, vindt een teleurgestelde kijker. “Geen enkele coach die draaide. Sophie kan beter zingen dan sommige 'BV's' die daar in de stoel zitten!” Een ander reageert: “Laura heeft er tenminste verstand van, dat kan je niet zeggen van de jury... Wat een bende zit daar, zeg!”

“Zo mooi gezongen van Sophie. Wat bezielt die coaches om niet af te drukken?”, vraagt een fan zich luidop af. “Hebben zij stoppen in hun oren of zo?” En ook: “Zo stom dat die BV’s niet omdraaiden. Gelukkig voor Sophie én voor ons als kijkers was daar Laura Tesoro.” 

"Een echte schande"

“Dank u, Laura! De jury hoort inderdaad niet goed meer”, lezen we nog. “Zoveel beter dan haar voorgangster die het liedje van Queen zong en daar draaiden ze dan wel voor. Sophie heeft nochtans een pracht van een stem.”

“Alle vier hebben ze stront in hun oren”, klinkt het streng. “Een bom van een stem heeft Sophie. Echt een schande dat ze hiervoor niet draaien. Dat meisje daarna zong zo vals als een kat en dan draaien ze wel. Foei toch!”

TAGS  I  The Voice  I  shownieuws