Kat Kerkhofs openhartig over haar seksleven met Dries Mertens: “Hij doet dat ook, hoor” Buitenland
Buitenland

Kat Kerkhofs openhartig over haar seksleven met Dries Mertens: “Hij doet dat ook, hoor”

Kat Kerkhofs openhartig over haar seksleven met Dries Mertens: “Hij doet dat ook, hoor”

In het programma ‘Kat Zonder Grenzen’ praat Kat Kerkhofs met bekende en onbekende Vlamingen over relaties en seks. Zij proberen een antwoord te vinden op de vraag of liefde alles kan overwinnen. "Hét ultieme antwoord ken ik nog niet, maar liefde kan veel overwinnen, heel veel”, vertelt Kat op Radio 2.

“Ik heb weinig taboes in mijn leven”, zegt Kat. “Maar Dries is heel bekend, dus veel mensen zijn geïnteresseerd in alles van ons leven. Dus willen we wel een aantal dingen privé houden. Het is niet dat die een taboe zijn, ik zal die wel met mijn vrienden bespreken. Echte privé dingen wil ik privé houden, maar er is geen onderwerp dat ik uit de weg ga.”

Er zijn wel enkelen aan wie Kat álles kan vertellen. “Mijn vriendinnen die weten de intiemste details”, bekent Kat. “Ik ben heel open. Dries doet dat ook hoor. Alhoewel mannen dat wel minder leuk vinden. Mannen willen dat iets meer privé houden, terwijl vrouwen denk ik sneller naar hun vriendinnen lopen. Ik doe dat zeker ook.”

'Weirdos'

Dankzij ‘Kat Zonder Grenzen’ heeft Kat ook veel nieuwe inzichten gekregen. “Ik heb geleerd dat als mensen een ander soort relatie hebben, bijvoorbeeld een open relatie, of als ze polyamoureus zijn, dan denk je snel ‘weirdos’! Dan ga je snel oordelen”, klinkt het.

“Ik had dat al weinig, maar nu is dat volledig weg", aldus Kat. "Ik ken de nuances in veel verhalen, en ik heb ook geleerd hoe die mensen lijden onder de publieke opinie. Het klink misschien melig, maar ik vind dat ik er veel meer ‘open minded’ van ben geworden."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws