Kijkers van ‘The Bachelorette’ waarschuwen Elke Clijsters: “Hij is gewoon een tweede Jelle Van Damme” Buitenland
Buitenland

Kijkers van ‘The Bachelorette’ waarschuwen Elke Clijsters: “Hij is gewoon een tweede Jelle Van Damme”

Kijkers van ‘The Bachelorette’ waarschuwen Elke Clijsters: “Hij is gewoon een tweede Jelle Van Damme”

Ook vrijgezel Lieven moest afgelopen donderdag de villa verlaten in ‘The Bachelorette’. “Je hebt hier acht prachtige exemplaren staan”, zei hij vlak voor zijn aftocht tegen Elke. Daar zijn de kijkers het niet meteen mee eens.

De fans hebben het goed voor met Elke en geven haar dus ook graag goede raad. En die luidt al enkele weken hetzelfde: dump Vincent zo snel mogelijk. “Het is tijd dat Elke die Vincent naar huis stuurt, anders zou je beginnen denken dat ze écht voor zulke onnozelaars valt”, klinkt het het streng op de sociale media.

En deze kijker is niet de enige die er zo over denkt. “Elke, stuur alsjeblieft Vincent weg, die is jou echt niet waard!" Een ander schrijft: “Van in het begin hoop ik al dat je voor Django gaat, Elke. Een mooie, lieve, eerlijke en knappe man. Wouter zou ook nog kunnen, maar die zei al dat je helemaal zijn type niet bent…”

Wouter of Django

“Wat ziet Elke toch in die macho van een Vincent?”, vraagt een ander zich af. “Ik denk dat ze niet beseft wat ze in huis haalt als ze voor hem kiest. De ware aard komt vaak pas boven als er geen camera's zijn, hoor. Simpele ziel.” En ook: “Inderdaad, als ze voor hem kiest zal haar hartje gebroken worden.”

“Ik vind dat Elke maar een rare beslissing neemt door die Vincent erbij te houden”, lezen we nog. “Ik hoop dat ze voor Wouter of Django kiest. En Vincent: weg met die handel. Dat is gewoon een tweede Jelle Van Damme.”

Populair

Laatste nieuws