Fitte en gezonde papa van drie kinderen sterft aan Covid-19 Buitenland
Buitenland

Fitte en gezonde papa van drie kinderen sterft aan Covid-19

Fitte en gezonde papa van drie kinderen sterft aan Covid-19

De Brit Brian Elsey werd op kerstavond met het coronavirus in het ziekenhuis opgenomen en overleed minder dan drie weken later. Hij was een toegewijde vader voor Joshua (10) James (7) en Jessica (4).

Aanvankelijk dacht de man dat hij gewoon wat zuurstof zou krijgen, maar daarna werd hij beademd. Brian was een populaire voormalige rugbyspeler en voetbalfan. Hij was altijd fit en gezond geweest. De familie was dan ook helemaal in shock toen hij op 10 januari overleed.

"Iedereen die hem kende, zei wat een aardige persoon hij was. Hij was altijd blij, altijd aan het lachen", vertelt zijn zus Sian. "Hij hield van rugby en steunde zijn voetbalteams, Man United en Cardiff City. Hij speelde rugby, maar stopte toen hij kinderen kreeg."

"Hij dacht dat hij gewoon zuurstof zou krijgen"

Het ging snel achteruit met Brian na zijn coronambesmetting. "Brian werd ziek in de week voor Kerstmis. Hij ging op kerstavond naar het ziekenhuis met de gedachte dat hij naar binnen zou gaan en hij wat zuurstof zou krijge nof zoiets. Op Kerstdag hadden we een telefoontje om te zeggen dat ze hem gingen beademen. Hij stierf op 10 januari", aldus zijn zus.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws