'Club Brugge gaat Europese toptransfer afronden': "Hij heeft iets volstrekt uniek" voetbal
voetbal

'Club Brugge gaat Europese toptransfer afronden': "Hij heeft iets volstrekt uniek"

'Club Brugge gaat Europese toptransfer afronden': "Hij heeft iets volstrekt uniek"

Club Brugge is volop de toekomst aan het voorbereiden. En omdat het stilaan een reputatie te verdedigen heeft, is blauw-zwart het aan zichzelf verplicht om jonge (super)talenten aan te trekken.

Jesper Lindström is zo iemand. En dat is nog licht uitgedrukt. De offensieve middenvelder van Bröndby ontpopte zich dit seizoen tot smaakmaker met negen doelpunten en zes assists. Bovendien kwam hij ook al uit voor de Deense nationale ploeg.

Niet alleen Club Brugge is hem op het spoor trouwens. Zijn naam heeft ondertussen al weerklank in heel europa. De 'Deense Bruno Fernandes' wordt hij zelfs al genoemd, als verwijzing naar de Portugese ster van Manchester United. En dat is toch een compliment dat kan tellen.

Lindström zal dan ook wel wat moeten kosten. Bij Club Brugge gaan ze ervan uit dat het transferrecord voor David Okereke - 8 miljoen euro aan het Italiaanse Spezia - eraan al geloven als ze de transfer afronden. Want dat dat gaat gebeuren, daar zijn ze in Denemarken van overtuigd.

Opvolger Vanaken

Het is ook logisch dat blauw-zwart gaat doorduwen, want de landskampioen wil er absoluut een vervanger voor Hans Vanaken bij. Misschien zelfs een opvolger als de Limburger komende zomer toch zou vertrekken.

Het Deense Tipsbladet bevestigt alvast de Brugse belangstelling in de jonge International. "Ik twijfel er niet aan dat hij de aandacht heeft getrokken van verschillende clubs", aldus analist Kenneth Emil Petersen. "Hij heeft iets volstrekt uniek."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws