-->

Commentator Aster Nzeyimana haalt zwaar uit: "Waar zijn we mee bezig?!"

Commentator Aster Nzeyimana haalt zwaar uit:
Zaterdag 20 Maart 2021 - 22:00   I   door Redactie

KV Oostende won zaterdagavond verdiend met 0-1 op het veld van Moeskroen. Dankzij een goal in de toegevoegde tijd van Gueye, maar dat veegde de VAR-rel die de hele match domineerde niet uit.

De heisa ging over het afgekeurde doelpunt van KV Oostende-aanvaller Sakala op het einde van de eerste helft. Scheidsrechter Bert Put wees naar de middenstip, maar dat was buiten de VAR gerekend, waar ref Lawrence Visser zijn collega sommeerde nog eens naar de beelden te kijken.

Put keurde de treffer vervolgens af. Op basis van zogeheten buitenspel van Theate. Maar daar snapte niemand iets van. De spelers niet, de trainer niet, de kijkers thuis niet en ook commentators niet.

In de studio van Eleven Sports haalde Aster Nzeyimana zwaar uit. "Als Bert Put het niet ziet. Als wij het niet zien met honderd en tien camerastandpunten. Waar zijn we dan mee bezig!?", vroeg hij zich af.

"Verschrikkelijk frustrerend"

"Maandag zal er wel weer een filmpje zijn die dit goedpraat, maar dit voelt toch verschrikkelijk frustrerend aan. Je ziet niets! De twintig mensen die hier op de regie werken, zien het niet. Wij ook niet." Dat KV Oostende uiteindelijk nog met 0-1 won, deed de discussie na de match uiteindelijk wel uitdoven.

TAGS  I  Moeskroen  I  KV Oostende  I  Sport  I  Voetbal