Straffe uitspraak: "Club Brugge en Antwerp zijn erop uit om Anderlecht af te maken" voetbal
voetbal

Straffe uitspraak: "Club Brugge en Antwerp zijn erop uit om Anderlecht af te maken"

Straffe uitspraak: "Club Brugge en Antwerp zijn erop uit om Anderlecht af te maken"

Dan zal het toch nog razend spannend worden voor de resterende plaatsen in play-off 1 en niet alleen tussen KV Oostende en Anderlecht. Ook Antwerp en KRC Genk zijn nog lang niet zeker.

Want bij een 9 op 9 is Anderlecht altijd zeker van een plaats in de nacompetitie met vier. Alleen is het de vraag of paars-wit met zijn aartsmoeilijke programma dat wel zal halen. Ga er maar aan staan: Antwerp uit, Club Brugge thuis, STVV uit.

Daarom heeft ook Peter Vandenbempt zijn twijfels: "Dus wat ze moeten doen is gemakkelijk: een reeks neerzetten. Maar dat hebben ze dit seizoen nog geen enkele keer gekund. Dus gaat het dan nu gebeuren, in de laatste rechte lijn? Dat is maar de vraag."

"Ik blijf er toch bij dat een top 4-plaats voor Anderlecht toch nog een ultieme verrassing zou zijn", vertelt de analist verder nog bij Sporza. "Gelet op de stand, de vorm van KV Oostende en het programma van Anderlecht natuurlijk."

Genadeslag

En Vandenbempt ziet nog twee bijkomende redenen waarom Anderlecht het niet zal halen. Persoonlijke redenen. "Op tweede paasdag naar Antwerp, waar Frank Vercauteren wat graag, denk ik, zijn ex-club waar hij toch zat tot in september, de genadeslag wil geven. En dan Club Brugge thuis, dat het mes er in Brussel toch ook wel wat graag wat dieper zou willen induwen, denk ik."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws