Identiteit van ‘De Mol’ nu al bekend: “Hij is het” Buitenland
Buitenland

Identiteit van ‘De Mol’ nu al bekend: “Hij is het”

Identiteit van ‘De Mol’ nu al bekend: “Hij is het”

Zondagavond ging het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ van start. Na de eliminatie was de groep euforisch, want niemand moest naar huis. Meteen na afloop van het programma begonnen de kijkers te speculeren over wie de Mol zou kunnen zijn.

En één naam klinkt toch het luidst van al op de sociale media, namelijk die van Noah. En daar hebben de kijkers een zeer goede uitleg voor. “Noah is de Mol. ‘Life on Mars’ was als soundtrack te horen, en David Bowie is gekend voor zijn hit ‘Space Oddity’”, begint iemand zijn theorie uit de doeken te doen.

“Dan stonden er vier kaarsen achter Gilles De Coster bij de schermen (Mars is de vierde planeet vanaf de zon), en de vloedgolf die Noah met zijn ark kon overleven vond plaats op Mars, niet op Aarde. Voilà!"

Brute pech

Een ander weidt nog wat verder uit. “Het rugnummer van Noah in het maïsveld is 6. In de bijbel is Genesis 6-9 het verhaal van de ark van Noah”, klinkt het. “De 6 is zijn rugnummer en het is het 9e seizoen van de mol. Toen Jens overbleef en afviel zei de presentator dat het brute pech was (omdat hij ook de mol was en er kan maar 1 de mol zijn).

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws