Herman Goossens vreest voor nachtmerrie voor horeca Royalty
Royalty

Herman Goossens vreest voor nachtmerrie voor horeca

Herman Goossens vreest voor nachtmerrie voor horeca

Volgens microbioloog Herman Goossens zijn er strengere maatregelen nodig in ons land. Anders is de horeca kansloos om op 1 mei opnieuw de deuren te kunnen openen.

"Het is goed dat we inzetten op het testen in de bedrijven, maar dat gaat niet dé oplossing zijn om ons uit de miserie te helpen. Ik denk dat er extra maatregelen nodig zijn. Wat er nu op tafel ligt, gaat in alle eerlijkheid, niet voldoende zijn", zegt Goossens. Hij vreest voor de heropening van de horeca op 1 mei en het voltijds naar school gaan na de paasvakantie als er niet ingegrepen wordt.

Als voorzitter van de werkgroep testing geeft Goossens overigens toe dat de testen in bedrijven trager op gang zijn gekomen dan gepland. "De wetgeving heeft het wat moeilijk gemaakt, maar ik ben bijzonder opgetogen dat er druk op de bedrijven wordt gezet door de premier en de minister Vandenbroucke en minister De Sutter om de testen meer in te zetten. Ik zie sedert de tussenkomsten van de politici, dat er een en ander aan het bewegen is en dat de bedrijven deze testen inzetten. Dat verheugt mij natuurlijk bijzonder."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws