‘Vincent Kompany staat machteloos, Anderlecht wordt volledig onthoofd’ voetbal
voetbal

‘Vincent Kompany staat machteloos, Anderlecht wordt volledig onthoofd’

‘Vincent Kompany staat machteloos, Anderlecht wordt volledig onthoofd’

Een tegenvaller van formaat voor RSC Anderlecht en Vincent Kompany. Vlak voor de cruciale fase in de reguliere competitie aanbreekt, ziet paars-wit liefst veertien internationals uitzwermen. Kompany en zijn staf houden nu al hun hart vast.

Kompany en Anderlecht staan machteloos. Hoewel zij liefst zo weinig mogelijk spelers naar hun nationale ploeg zagen vertrekken, werden er dus maar liefst veertien opgeroepen. In tijden van Covid-19 zie je dat als club of trainer uiteraard niet graag gebeuren.

Anderlecht legde zijn spelers finaal geen verbod op om te reizen en aan te sluiten bij hun nationale ploeg. Omdat het moeilijk lag en de spelers in kwestie ook gewoon graag naar hun nationale ploeg wilden. Vervelend.

Onthoofd in aanloop naar Antwerp

Kompany kan de komende week slechts met een beperkte kern trainen en mist enkele van zijn belangrijkste spelers. Accenten leggen in aanloop naar het eerstvolgende competitieduel, op 5 april op het veld van Antwerp, wordt dan ook niet gemakkelijk.

Daar komt dan nog eens bij dat spelers straks zomaar ziek kunnen terugkeren. Als één speler corona oploopt, dan kan dat verstrekkende gevolgen hebben voor RSCA. Kompany hoopt alvast dat de interlandbreak snel achter de rug is en hij zijn spelers gezond en wel recupereert.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws