‘Cristiano Ronaldo terug naar Real Madrid, Eden Hazard maakt straffe transfer’ voetbal
voetbal

‘Cristiano Ronaldo terug naar Real Madrid, Eden Hazard maakt straffe transfer’

‘Cristiano Ronaldo terug naar Real Madrid, Eden Hazard maakt straffe transfer’

Na de recente Champions League-exit van Juventus blijven de geruchten over een vertrek van Cristiano Ronaldo (36) maar aanzwellen. Ronaldo wil weg, terwijl Juventus dan weer met plezier afwil van het riante loon van de Portugese superster. Een transfer is in de maak.

Volgens Don Balon en enkele andere Spaanse bronnen zal Ronaldo in de zomer effectief vertrekken bij Juventus. De 36-jarige CR7 zou Turijn verlaten en voor een terugkeer naar zijn vorige werkgever Real Madrid opteren. De onderhandelingen zijn aan de gang en schieten goed op.

Real voert de forcing

Real Madrid is al sinds het vertrek van Ronaldo op zoek naar een vervanger voor de Portugees. Jonkies als Vinicius Junior (20) en Rodrygo Goes (20) zijn nog niet helemaal klaar voor het grote werk, terwijl miljoenenaankoop Eden Hazard (30) dan weer al te vaak in de lappenmand lag. De conclusie van het Real-bestuur? Enkel Ronaldo zelf kan het vertrek van Ronaldo opvangen.

Het is daarom dat trainer Zinédine Zidane niet weigerachtig staat tegenover een terugkeer van CR7 en voorzitter Florentino Perez nu de forcing voert in het opmerkelijke transferdossier. Don Balon meent nu dan ook al te weten dat Ronaldo straks zijn krabbel zal zetten bij De Koninklijke. Het zou het laatste hoofdstuk in zijn nu al rijkgevulde spelersloopbaan moeten worden.

Exit Hazard

Minder nieuws is er voor Eden Hazard. De terugkeer van Ronaldo zou de Rode Duivel in een lastig parket brengen. Meer zelfs: Real zou Hazard straks bij het huisvuil willen zetten. Voorzitter Perez wil Hazard liefst zo snel mogelijk verkopen, om op die manier nog een deel van de geïnvesteerde transfersom van 100 miljoen euro - volgens sommige bronnen kostte hij zelfs nóg meer - terug te verdienen.

Spaanse bronnen opperen dat Hazard gaat terugkeren naar zijn ex-club Chelsea. Net als Ronaldo zou Hazard dus terugkeren naar zijn oude liefde. Chelsea gelooft dat het Hazard terug naar zijn beste niveau kan begeleiden en is bereid om te investeren in de Belg. Hoeveel The Blues willen/moeten betalen voor Hazard, is nog niet duidelijk.

Populair

Laatste nieuws