‘Thuis’-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over de terugkeer van Nina Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over de terugkeer van Nina

‘Thuis’-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over de terugkeer van Nina

Marianne was in alle staten toen ze Leo opzocht in ‘Thuis’ en daar plots Nina Oostvoghels, zijn kleindochter, zag staan. Ook de kijkers waren stomverbaasd. De fanpagina’s van ‘Thuis’ werden overspoeld met reacties. Eén klein minpuntje? Dat het niet meer Clara Cleymans is die de rol van Nina speelt.

“Waarom pakken ze nu toch een andere actrice om Nina te spelen?”, vraagt een kijker zich af. “Ik had het veel leuker gevonden moest het de oude actrice, Clara Cleymans, gebleven zijn.” “Dat vind ik ook!”, reageert een ander teleurgesteld. “Weg herinneringen van vroeger! Waarom doen ze dat nu weer? Laat Clara Cleymans eens gewoon terugkeren! Weer zo fout van de ‘Thuis’-makers, hè!”

"Niet leuk, deze verandering"

“Oh my god! Ik vond deze verhaallijn zo spannend vroeger, maar dat was toen met Clara Cleymans... Super jammer dat zij de rol niet zelf terug oppikt, want ze deed dat heel goed!” En ook: “Niet leuk, deze verandering! Spijtig. De oude Stan was ook beter dan de huidige. Het is altijd beter om de originele personen te gebruiken.”

“Is de inspiratie op?”, lezen we ook. “Als je oude verhaallijnen terugbrengt, zorg dan wel dat het met dezelfde leuke acteurs en actrices is. Anders blijf je er gewoon van weg”, roept iemand de ‘Thuis’-scenaristen op het matje. “Niemand kan Clara vervangen!”

Nog een fan relativeert: “Weet je wat het is? We zijn meestal gewend aan de eerste acteur die een bepaalde rol speelt. Het is alleen even gewoon worden. Dit is ook een goede actrice, hoor.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws