Viktor Verhulst bedolven onder kritiek: “Onbegrijpelijk” Buitenland
Buitenland

Viktor Verhulst bedolven onder kritiek: “Onbegrijpelijk”

Viktor Verhulst bedolven onder kritiek: “Onbegrijpelijk”

Gisteren kwamen we te weten dat Viktor Verhulst samen met blogger, auteur en presentatrice Monica Geuze het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ mag presenteren. De insteek is deze keer iets anders dan met de normale ‘Temptation Island’.

In ‘Temptation Island: Love or Leave’ geven de koppels elkaar namelijk vanaf het begin de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Monica Geuze liet alvast weten dat ze het een hele eer vindt om het tweede seizoen te presenteren aan de zijde van Viktor Verhulst.

"Dit keer is het samen met ons buurland België en ik kijk ernaar uit om met Viktor samen te werken”, klonk het. Monica's reactie was alvast een heel pak enthousiaster dan de meeste Nederlandse fans.

"Zo werkt dat wereldje nu eenmaal"

“Waarom altijd die zuiderburen erbij?”, vraagt iemand zich af. “Dat accent verpest het altijd zo erg.” “Ik begrijp het ook niet”, reageert een ander. “Viktor? De zoon van? Zo werkt dat wereldje nu eenmaal.”

“Waarom moet er nu plots in elk programma een Belgische presentator meedoen?”, lezen we nog. “Ik word daar zo moe van. En dan nog Viktor Verhulst. Alle respect, maar ‘Love Island’ was dodelijk saai. Geef mij dan maar Rick Brandsteder.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws