‘De Mol’-kandidaat zwaar onder vuur: “Onsympathiek, irritant en kinderachtig” Buitenland
Buitenland

‘De Mol’-kandidaat zwaar onder vuur: “Onsympathiek, irritant en kinderachtig”

‘De Mol’-kandidaat zwaar onder vuur: “Onsympathiek, irritant en kinderachtig”

De Mol’ kende zondag een geweldige start met net iets meer dan een miljoen kijkers. Zij zagen onder meer hoe Jens uiteindelijk toch niet mocht deelnemen aan ‘De Mol’, maar ook hoe één kandidaat zich allesbehalve populair maakte.

“Ik ben fan van ‘De Mol’, maar ik vind die Sven niet leuk om naar te kijken”, klinkt het op de sociale media. “Misschien is het een bewuste tactiek van hem om zo over te komen, maar ik vind momenteel dat hij geen warme uitstraling heeft”, waarop iemand reageert: “Ik denk persoonlijk dat hij er alles aan zal doen om te proberen de verdenking op hem te stellen en op die manier ver te geraken, maar hij doet het zo onhandig waardoor ik hem nooit zou verdenken.”

"Wat een irritante kerel"

“Ik vind Sven wel een zéér onsympathieke kandidaat”, zegt een ander. “Elk seizoen zit er toch wel zo eentje bij, hè. Hij haalt waarschijnlijk ook de finale zonder één opdracht goed te doen en is dan niet de Mol maar misschien wel de winnaar.”

“Ik vond de eerste aflevering wel genieten”, lezen we ook nog. “Al vind ik Sven nu al geen sympathieke kandidaat. Er zit inderdaad elk seizoen zo eentje bij die iedereen tegen zich in het harnas jaagt. Ik was bij hem al aan het hopen op een rood scherm, wat een irritante kerel.”

Vrouwonvriendelijke opmerking

“Ja, en hij maakte ook al een vrouwonvriendelijke opmerking bij dat voetbal, en hoe hij bij de klokken deed vond ik ook heel kinderachtig en vervelend”, laat een kijker zich ook nog ontvallen. “Hij wilt de rest doen denken dat hij de Mol is, maar hij is het overduidelijk niet.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws