"Maddie McCann leeft nog" Buitenland
Buitenland

"Maddie McCann leeft nog"

"Maddie McCann leeft nog"

De Netflix-documentaire ‘The disappearance of Madeleine McCann’ wordt vrijdag gelanceerd. Heel wat mensen die betrokken waren bij het onderzoek naar de verdwijning van het meisje in Portugal komen aan het woord. Er wordt ook een bijzondere theorie gelanceerd in de documentaire: “Maddie leeft nog en wordt vastgehouden door mensensmokkelaars.”

Maddie McCann verdween op 3 mei 2007 uit een vakantieappartement van de familie in Algarve. Op het moment van haar verdwijning waren haar ouders met vrienden gaan eten in een naburig restaurant. Twaalf jaar later weten de speurders nog steeds niet wat er met het toen driejarige meisje is gebeurd.

Enkele experts leggen een bijzondere theorie uit in de documentaire. Maddie zou nog leven en zou in handen zijn van mensensmokkelaars vanwege haar “financiële waarde als Brits meisje uit de middenklasse”.

“Mensensmokkelaars gaan meestal voor kinderen uit de lagere klasse in derdewereldlanden”, zegt privédetective Julian Peribanez, die nog voor de ouders van Maddie werkte. “Daar rekruteren die bendes vooral. Madeleine was dus van heel hoge waarde voor hen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws