Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans, neemt drastische beslissing: “Ik doe het niet"

Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans, neemt drastische beslissing: “Ik doe het niet
Donderdag 25 Maart 2021 - 12:30   I   Foto: Instagram   I  

Celien Deloof heeft al een jaar niet meer ‘normaal’ kunnen optreden voor een publiek. Hier en daar voert ze wel eens een Facebook Live-concert in, maar dat is toch niet hetzelfde. Zij weet dan ook als geen ander hoe beu iedereen de coronacrisis is. Ook de maatregelen worden minder nageleefd.

“Ik merk dat de rek er een beetje uit is, maar zelf houd ik me al meer dan een jaar strikt aan de regels”, zegt Celien in TV Familie. “Ik was m’n handen geregeld en draag een mondmasker. En buiten mijn mama en mijn lief zie ik eigenlijk niemand.” 

“Ik heb nog weleens met een vriendin afgesproken, maar dat was voor een wandeling in openlucht. Mezelf opsluiten doe ik niet. Want ik wil fysiek én mentaal gezond blijven.”

Geen onnodige risico's

“Ondanks de stijgende coronacijfers ken ik bijna niemand die COVID-19 heeft gehad", laat de dochter van zangeres/presentatrice Margriet Hermans weten. "Eén van m’n buurmeisjes heeft wel vier à vijf dagen in de lappenmand gelegen. Niet onoverkomelijk, denk ik dan. Maar gezien mijn medische voorgeschiedenis wil ik zeker geen onnodige risico’s nemen.”

TAGS  I  Celien Deloof  I  Margriet Hermans  I  shownieuws