Bert Verbeke heeft belangrijke boodschap voor kijkers: “Dan keer ik terug naar ‘Thuis’” Buitenland
Buitenland

Bert Verbeke heeft belangrijke boodschap voor kijkers: “Dan keer ik terug naar ‘Thuis’”

Bert Verbeke heeft belangrijke boodschap voor kijkers: “Dan keer ik terug naar ‘Thuis’”

Bram Verbeke speelt tegenwoordig de rol van Gert Albrechts in de telenovelle ‘Lisa’, maar in een vorig leven zagen we hem ook nog aan de slag in ‘Thuis’. Daar schitterde hij als de jonge rebel Bram Schepers.

Bert was van 2009 tot en met 2014 te zien in de populaire Eén-soap. Na vijf jaar had hij het wel gezien in ‘Thuis’, en wou hij andere uitdagingen aangaan. Hij nam zelf de beslissing om uit de reeks te stappen. In de serie verlaat zijn personage Bram zijn vriendinnetje Jana om druiven te gaan plukken in Frankrijk.

Bram was een van de meest geliefde ‘Thuis’-personages destijds. Toch hield hij de boot voor een eventuele terugkeer steeds af. “Ik heb ooit gezegd: ‘Als ik tegen mijn pensioen aantik, is de kans groot dat ik ja ga zeggen op die vraag’, en daar blijf ik bij”, zegt Bert in Dag Allemaal. “Ik hoop wel dat ‘Thuis’ nog bestaat als ik 63 ben.”

Joy Anna Thielemans

Met Joy Anna Thielemans, die de rol van Jana speelde, heeft Bert nog steeds contact. “Ze had me lachend uitgedaagd om haar naam nog eens te laten vallen in interviews. Jammer dat ik niet heb gewed voor een bak bier dat het me wel zou lukken”, lacht de acteur. “We zijn bevriend gebleven en onlangs hadden we het er nog over hoe intens onze ‘Thuis’-periode is geweest. Het gaat heel goed met Joy Anna, maar verder blijf ik daar liever discreet over."

Populair

Laatste nieuws