Eline De Munck barst in tranen uit na bijzonder slecht nieuws Buitenland
Buitenland

Eline De Munck barst in tranen uit na bijzonder slecht nieuws

Eline De Munck barst in tranen uit na bijzonder slecht nieuws

Eline De Munck baalt enorm. De aankondiging dat de niet-essentiële winkels opnieuw moeten sluiten, slaat in als een bom de onderneemster haar.

“Wat een ongelofelijke klotedag! Met man en macht zijn we al weken de opening van de nieuwe ‘Odette Lunettes’ flagship store in Gent aan het voorbereiden. En nu vrijdag is het eindelijk zover. Toen ik daarnet het nieuws hoorde van een nieuwe – begrijp me niet verkeerd, uiterst noodzakelijke – lockdown, ben ik in tranen uitgebarsten. Ik had zo gehoopt om de nieuwe store in al zijn geuren en kleuren aan je te kunnen voorstellen. Maar we zullen het dus anders moeten aanpakken”, schrijft ze op Instagram.

Eline zal wel op afspraak klaar zijn om mensen te helpen. "We gaan wel degelijk open op afspraak en je kan aanbellen aan onze winkel om verder geholpen te worden als er geen klanten binnen zijn. Het wordt dus een privémoment voor jou in onze store. Ook niet slecht natuurlijk als je het zo bekijkt”, stelt ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws