Verontrustende berichten over Britney Spears: “Wat heeft dit in godsnaam te betekenen?” Buitenland
Buitenland

Verontrustende berichten over Britney Spears: “Wat heeft dit in godsnaam te betekenen?”

Verontrustende berichten over Britney Spears: “Wat heeft dit in godsnaam te betekenen?”

Britney Spears brengt haar fans op de sociale media in opperste verwarring. Het is niet de eerste keer dat de Instagram-account van de Amerikaanse popdiva vragen oproept, maar na het posten van een rode koelkast, rode handschoentjes en een kitten in een rood kastje maken de fans zich wel écht zorgen.

Bij geen van de drie foto’s staat een deftige uitleg over wat het eventueel zou kunnen gaan. Er staat alleen ‘RED’ gedrukletterd. Haar fans denken dat het om een noodkreet gaat, maar niemand die het met zekerheid kan zeggen. “Genoeg nu. Vertel ons wat al dat rood te betekenen heeft”, eist een bezorgde fan.

“Ik vind het eng worden”, reageert een ander. “Ben je zeker dat je oké bent, Britney?” Nog iemand schrijft dan weer: “Wat is er in godsnaam aan de hand? Waar is al dat rood voor? Is dit een noodkreet? Ik kan het niet meer aan!”

Code rood?

“Is dit het teken van een ‘code rood’?”, vraagt een dame zich af. “Dit moet toch iéts betekenen?” Sommigen van haar fans doen zelfs een oproep aan de zangeres: “Britney, als er iets niet in orde is, draag dan iets oranje in je volgende post.”

Populair

Laatste nieuws