Wout van Aert is het meer dan beu en haalt uit Wielrennen
Wielrennen

Wout van Aert is het meer dan beu en haalt uit

Wout van Aert is het meer dan beu en haalt uit

Wout van Aert reed lek in de E3 en kwam in de finale tekort. Hij zat in die finale ook al snel alleen en dat maakte het er niet makkelijker op. Toch vindt Van Aert de kritiek op zijn team Jumbo-Visma onterecht.

“Het was logisch dat ik daar alleen zat. Na mijn lekke band heb ik al mijn jongens moeten opofferen om die situatie snel recht te zetten. Het lijkt wel een sport om ons team te ‘downsizen’. Dat vind ik jammer. Ze hebben fantastisch gereden", aldus Van Aert bij HLN.

Op de Tiegemberg ging het licht uit bij de Kempenaar. “Vreemd want ik voelde me eigenlijk nog goed”, analyseerde hij. “Ik vond nog de kracht om te versnellen maar plots ging het licht uit. Blijkbaar heeft die lekke band me de krachten gekost die ik op de Tiegem ontbeerde. De benen liepen leeg, alsof er iemand aan mijn zadel hing. Wat scheelde het uiteindelijk? Een tiental meter", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Gent-Wevelgem

"Conditioneel voelde ik me echt wel goed en gelukkig is er zondag al een nieuwe kans met Gent-Wevelgem. Ik ga zo goed mogelijk proberen te recupereren en dan zien we wel wat het zondag wordt.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws