VRT krijgt wel zéér merkwaardige kritiek over 'Dagelijkse Kost' te verwerken Buitenland
Buitenland

VRT krijgt wel zéér merkwaardige kritiek over 'Dagelijkse Kost' te verwerken

VRT krijgt wel zéér merkwaardige kritiek over 'Dagelijkse Kost' te verwerken

Op de klantendienst van de VRT leidt medewerkster Chloë alles in goede banen wat betreft klachten en vragen van het publiek. Af en toe zitten er echter wel zeer vreemde opmerkingen tussen.

“Er bereikten ons onder meer klachten omdat er in 'Dagelijkse Kost' 'muzikale videoclips' zitten waardoor de klager niet goed kan zien hoe Jeroen Meus aan het koken is, omdat ‘Klara Continuo en Klara niet blijven verwonderen’ en omdat er in de ‘Iedereen Beroemd'-rubriek ‘Mama’s Kindjes’ enkel moeders met hun kinderen op date mogen”, laat Chloë weten.

“‘Dat impliceert dat enkel zij en niet de vaders hun kinderen kennen’”, klinkt het. “Ik ga niet beweren dat mijn man onze kinderen niet goed zou kennen, maar we weten allebei dat het géén goed idee is om hem mee te sturen op zo’n eerste date. De klagers krijgen een standaardantwoord.”

Meghan Markle en prins Harry

“Er liepen verschillende klachten binnen omdat de VRT uitzendrechten heeft betaald voor het interview van Oprah Winfrey met Meghan Markle en prins Harry”, aldus Chloë. “Nu had ik persoonlijk nòg liever de documentaire over Britney Spears reclamevrij kunnen bekijken op Eén, maar ook deze speciale uitzending heb ik kunnen smaken."

"Bovendien lijkt het mij erg onwaarschijnlijk dat Meghan en Harry hun verhaal voor de microfoon van Björn Soenens hadden gedaan, dus moesten we het wel van Oprah kopen”, concludeert Chloë.

Populair

Laatste nieuws