Maandag 29 Maart 2021 - 10:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Zita Wauters neemt drastische beslissing in verband met haar ouders Koen Wauters en Valerie De Booser

Zita Wauters neemt drastische beslissing in verband met haar ouders Koen Wauters en Valerie De Booser

Zita Wauters is de dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser. Ze weet dat ze, met zulke ronkende namen als ouders, in een bevoorrechte positie is opgegroeid, met kansen die een ander niet zo snel zal krijgen.

Toch is Zita vastberaden om haar pad zelf te plaveien, en haar eigen weg te volgen. Daarom weigert ze vooralsnog om raad te vragen aan haar ouders. Hier en daar pikt ze natuurlijk wel dingen op. “Op een fotoshoot zal ik mijn armen en benen insmeren met olie, want dat zag ik mama altijd doen als ze poseerde”, zegt Zita in Nina.

“Toen ik kleiner was, en mama de winkel (Histoires de Femmes, nvdr.) nog had, ging ik mee naar shoots en zag ik de modellen bezig", aldus Zita. "Onbewust heb ik zo zaken opgepikt.”

"Ik wil tonen dat ik het zelf kan"

“Net zoals ik ongetwijfeld dingen geleerd heb van papa op een podium te zien”, merkt Zita op. “Maar echt advies vragen? Nee. Ik hoor al vaak genoeg het zinnetje: ‘Je hebt dit of dat van je ouders.’ Ik wil tonen dat ik het zelf kan. Ja, ik héb kansen kunnen krijgen dankzij mijn ouders, maar ik moet het uiteindelijk toch elke keer zelf doen, hè”, besluit ze.

TAGS  I  Zita Wauters  I  Koen Wauters  I  Valerie De Booser  I  shownieuws