-->

Gert Verhulst begrijpt niets van beslissing VRT: “Ze weten toch wat dat waard is?”

Gert Verhulst begrijpt niets van beslissing VRT: “Ze weten toch wat dat waard is?”
Zondag 28 Maart 2021 - 13:30   I   Foto: Photonews   I  

Onlangs raakte bekend dat het doek voor 'FC De Kampioenen' definitief gevallen is. De nieuwe afleveringen van de legendarische VRT-reeks waar de fans nog op zaten te hopen, komen er dus niet meer.

Gelukkig bestaat er nog altijd het ‘FC De Kampioenen’-café op het Dorpsplein in Plopsaland De Panne waar men een 'chocomelkske' of een 'dagschotel' kan bestellen in het café van Pascale. Ook is er een speciale ‘FC De Kampioenen’-suite waar men kan overnachten. Gert Verhulst, nog steeds deels eigenaar van Plopsaland, begrijpt zelf niet goed waarom de VRT niet doorgaat met ‘FC De Kampioenen’.

"Te lang vastgehouden aan de personages"

“Als het mijn merk was, gingen we los door”, zegt Gert in Het Nieuwsblad. “In deze tijd is het zo goed als onmogelijk iets met die populariteit en naambekendheid vanaf nul op te bouwen. Dus zou ik de beste creatieve mensen aantrekken om het op de rails te houden.” 

“Misschien hebben ze iets te lang rigide vastgehouden aan die personages, maar dat kun je niet meer terugdraaien”, weet Gert. “Zelfs al behoudt ‘FC De Kampioenen’ een vierde van zijn populariteit, dan nog zit er marge op. De VRT is nog altijd eigenaar van het merk, daar weten ze goed genoeg wat het waard is", besluit hij.

TAGS  I  Gert Verhulst  I  Plopsaland  I  FC De Kampioenen  I  shownieuws