-->

Dave uit 'Blind Getrouwd' bijzonder scherp voor zijn vrouw Hanne: "Dat schrikt me af"

Dave uit 'Blind Getrouwd' bijzonder scherp voor zijn vrouw Hanne:
Maandag 29 Maart 2021 - 07:40   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Dave Casteleyn heeft het niet makkelijk met Hanne in 'Blind Getrouwd'. Hanne krijgt dan ook bijzonder veel kritiek van de kijkers. Dave begrijpt die kritiek.

“Ik vind het niet fijn dat de kritiek zo hard is, het gaat nog altijd om m’n vrouw natuurlijk. Maar ergens kan je de realiteit ook niet onder stoelen of banken steken. Ik kan heel goed begrijpen dat een groot deel van de kijkers zich niet kunnen vinden in de communicatiestijl van Hanne. Ik moet me vaak verantwoorden en verdedigen en dat is zeker niet altijd evident", aldus een scherpe Dave in Het Laatste Nieuws.

"Hanne kan soms nogal aanwezig zijn"

Dave voelt de druk omdat Hanne moeilijk omkan met de stiltes. "Mijn motto is eerder: als je niets zinnigs te vertellen hebt, zwijg je beter. Al zorgen die verwachtingen soms wel voor extra druk. Als we dan na het eten in de zetel ploffen en Hanne kijkt een serie, denk ik soms: moet ik nog iets zeggen of is het wel oké zo?”

“Puur qua uiterlijk is ze zeker het type waar ik me ook in het dagelijkse leven toe aangetrokken zou voelen. De kans bestaat dat sommige karaktertrekken me daarna zouden afschrikken. Hanne kan soms nogal aanwezig zijn", aldus Dave.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws  I  nieuws365