‘De Mol’ maakt cruciale fout: “Daar heeft hij zich ferm verraden” Buitenland
Buitenland

‘De Mol’ maakt cruciale fout: “Daar heeft hij zich ferm verraden”

‘De Mol’ maakt cruciale fout: “Daar heeft hij zich ferm verraden”

Gisteren werden er met Dami en Kevin maar liefst twéé kandidaten naar huis gestuurd in ‘De Mol’. Kijkers denken na de aflevering te weten te zijn gekomen wie de manipulator van het spel is.

“Philip heeft zich toch maar ferm versproken bij het opnemen van de telefoon”, schrijft iemand op een van de fanpagina’s. “‘Wij gaan voor de 5.000 euro’, zei hij, terwijl het nog maar 3.000 euro was. Hij had het plots door tijdens het gesprek... Enkel de Mol weet wat het spel inhoudt, dus, Philip, jij bent onze mol!”

"Dit kan je niet monteren"

“De uitspraak van Philip over die 5.000 euro daar in de bunker was toch wel minstens opvallend te noemen”, zegt een ander. “Philip heeft daar een cruciale fout gemaakt. Hij wist dat het 5.000 euro was en dan een groen scherm krijgen… Dat valt toch op, hoor.”

“Het was inderdaad een bizarre verspreking van Philip”, merkt nog een kijker op. “Je zou kunnen zeggen dat de redactie van ‘De Mol’ het zo heeft gemonteerd, maar je kan nu eenmaal niet alles monteren. En trouwens: je hoorde het echt in zijn stem, zo van: ‘Verdomme, ik heb me versproken.’”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws