Margriet Hermans maakt zich grote zorgen om haar dochter Celien: “Dit is problematisch”

Margriet Hermans maakt zich grote zorgen om haar dochter Celien: “Dit is problematisch”
Dinsdag 30 Maart 2021 - 07:30   I   Foto: Instagram   I  

De cultuursector ziet al een jaar zwaar af van de coronacrisis. Artiesten keken reikhalzend uit naar deze zomer om weer op te treden, maar met de vaccinatiecampagne die maar niet vooruit lijkt te gaan, hebben ze er toch geen goed oog in. Margriet Hermans maakt zich dan ook zorgen om haar dochter, zangeres Celien Deloof.

“Heel de sector heeft al zo’n rotjaar achter de rug, en nu ziet het er naar uit dat er nog zo’n zomer komt”, zegt Margriet in Dag Allemaal. “Ik vind dat problematisch, vooral voor jonge mensen. Ik ziet dat bij ons Celien. Er zijn, deze en vorige zomer samen, al meer dan zestig van haar optredens geannuleerd.”

"Af en toe moet ik bijspringen"

“Ze ziet het niet meer zitten, maar ze heeft geen keuze”, vervolgt Margriet. “Intussen probeert ze om het hoofd boven water te houden met haar webshop dett.be, maar daar wordt ze niet rijk van. Ze woont alleen en moet haar rekeningen betalen.”

“Celien moet de eindjes aan elkaar knopen en af en toe moet ik bijspringen”, merkt Margriet op. “Zij raakt gewoon niet vooruit! Er wordt veel te traag gevaccineerd. Mijn zus woont met haar gezin in Amerika en zijn kregen drie weken geleden al hun spuitje. Ik hou mijn hart vast voor de zomer, maar ik weiger pessimistisch te zijn”, besluit ze strijdvaardig.

TAGS  I  Celien Deloof  I  Margriet Hermans  I  shownieuws