-->

Margriet Hermans uitgemaakt voor vuil van de straat: “Zij is zeker een hoer”

Margriet Hermans uitgemaakt voor vuil van de straat: “Zij is zeker een hoer”
Donderdag 1 April 2021 - 08:30   I   Foto: Photonews   I  

In ‘Kat Zonder Grenzen’ doorbreekt Kat Kerkhofs alle taboes die te maken hebben met liefde en seks. Dat doet ze met enkele bekende gasten. Gisteren zat ook Margriet Hermans bij Kat aan tafel. Daar was ze, zoals steeds, heel eerlijk.

Zo liet ze weten dat ‘swingen’ niets voor haar is. "Nee, ik heb al werk genoeg met mijn echtgenoot en mezelf. Aan een derde moet je misschien nog alles uitleggen, want hoeveel mannen bestaan er die fatsoenlijk kunnen vingeren?” 

De zangeres vertelde openhartig over haar vroegere escapades. ”Knuffelen met verschillende mannen, lekker tussen de lakens kruipen op een vrij momentje: ik genóót daarvan”, aldus Margriet. “Ik had meestal ook geen partner. Soms wel, en dan gebeurde het dat ik bij een ander zat. Ik gaf dat 's anderendaags gewoon toe.”

"Nu is ze toch wel lesbisch geworden, zeker!"

In Turnhout, waar ze opgroeide, kon ze alvast op niet veel sympathie rekenen. ”’Die van den Hermans is alleen gaan wonen, da's zeker een hoer!', zeiden de mensen toen ik thuis wegging op jonge leeftijd, zonder getrouwd te zijn. Dat kon toen blijkbaar niet", klonk het.

Ook toen ze destijds ging samenwonen met een vriendin, werd ze met scheve blikken aangekeken. ”'Nu is ze toch wel lesbisch geworden zeker!', kreeg ik dan te horen”, waarna ze bekende dat ze ooit al gevoelens kreeg voor een vrouw. ”Je wordt verliefd op de chemie die iemand uitstraalt, vind ik.”

TAGS  I  Margriet Hermans  I  Kat Kerkhofs  I  Kat Zonder Grenzen  I  shownieuws