Candice uit ‘Blind Getrouwd’ over haar zwoele nacht met Marijn: “Ik ben daarvan geschrokken” Buitenland
Buitenland

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ over haar zwoele nacht met Marijn: “Ik ben daarvan geschrokken”

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ over haar zwoele nacht met Marijn: “Ik ben daarvan geschrokken”

De naam die wellicht het meest over de tongen rolt bij de aanhangers van ‘Blind Getrouwd’, is wellicht die van Candice Martens. De knappe lerares werd gekoppeld aan Marijn en ze werden meteen gebombardeerd als zijnde het wonderkoppel van dit seizoen.

“Eigenlijk was dé klik er vanaf het eerste moment”, zegt Candice in een interview met TV Familie. “Marijn is knap, slim én praat graag. We waren van in ’t begin open tegenover elkaar. Zowel Marijn als ik zijn in dit avontuur gestapt met het idee om vriendschappelijk te starten. En daaruit zou wel iets groeien.”

"Is Vlaanderen dan zo preuts?"

Nadat ze toegaven dat er al relatief snel sprake was van een ‘zwoele nacht’, kwam er meteen veel commentaar op hen. “Ja, ik ben daarvan geschrokken, zeg. Ik had niet verwacht dat het een ‘gespreksonderwerp’ of zo zou worden”, bekent Candice. “Hallo, wij zijn twee volwassen mensen! Is Vlaanderen dan zo preuts? Seks is een onderdeel van daten en naar elkaar toe groeien, toch?”

“En gelukkig zijn er veel mensen die daarover hetzelfde denken als wij”, aldus Candice. “Die ‘zwoele nacht’ zoals je het noemt, is niet iets waar Marijn en ik ons voor schamen. Negatieve reacties zullen er altijd zijn, op eender wat”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws