-->

Mama van Elke Clijsters waarschuwt haar dochter voor ‘The Bachelorette’-kandidaat: “Zeker niet voor hem kiezen”

Mama van Elke Clijsters waarschuwt haar dochter voor ‘The Bachelorette’-kandidaat: “Zeker niet voor hem kiezen”
Woensdag 31 Maart 2021 - 20:30   I   Foto: Play4   I  

Wanneer de mama en stiefpapa van Elke Clijsters de mannen uit ‘The Bachelorette’ beter mogen leren kennen, valt al snel op dat ze één kandidaat niet bij hun dochter zien passen. Over deze kandidaat geven ze dan ook hun ongezouten mening.

Al snel blijkt dat zij Ivan een net iéts te groot feestvarken vinden. “Ik denk dat hij nog niet heel ver in het leven staat om te zeggen: ‘Nu ga ik het eens heel serieus aanpakken’”, zegt stiefpapa Jan aan Elke. “Ik vroeg naar zijn slechte eigenschappen en hij zei dat hij heel koppig was”, vult mama Els aan. “Ik als moeder, als mama, zou zeker niet voor Ivan gaan”, klinkt het streng. 

"Misschien niet de beste keuze"

“Ik had niet verwacht dat ze zoveel twijfels over Ivan zouden hebben, omdat ik me echt wel goed bij hem voel”, reageert Elke zelf op de kritiek op Ivan. “Hij is gewoon iemand die nog een heel ander leven leidt dan ik. Misschien niet de beste keuze als ik daarvoor zou kiezen”, aldus Elke.

Ivan is de tweede kandidaat uit ‘The Bachelorette’ die zwaar onder vuur komt te liggen. Ook voor Vincent werd Elke al meermaals gewaarschuwd, door de kijkers dan. Zij zien in hem een grote macho die te veel weg heeft van haar ex-echtgenoot Jelle Van Damme.

TAGS  I  Elke Clijsters  I  The Bachelorette  I  shownieuws