Er valt kijkers van ‘Big Brother’ iets merkwaardigs op: “Die bewoner is klaar voor het zothuis” Buitenland
Buitenland

Er valt kijkers van ‘Big Brother’ iets merkwaardigs op: “Die bewoner is klaar voor het zothuis”

Er valt kijkers van ‘Big Brother’ iets merkwaardigs op: “Die bewoner is klaar voor het zothuis”

De finale van ‘Big Brother’ is in zicht. De kijkers leven al weken mee met de bewoners en ook zij leren hen elke dag een stukje beter kennen. Bij Nick deden ze onlangs een opmerkelijke ontdekking, toen de kandidaten met z’n allen aan het poetsen/dansen waren.

“Nick, wat kan jij mooi toneelspelen, zeg”, schrijft iemand op de sociale media. “Sporten kon je nooit meedoen, want dat ging niet met je oude blessures, maar staan jumpen als een gek gaat precies vanzelf.” “Ja, nu kan Nick wél ineens rondspringen, maar bij de opdrachten heeft hij last van zijn blessures”, reageert een ander. “Een aansteller is hij. Donderdag exit Nick!”

"Klaar voor het zothuis"

“Voor Nick is ‘Big Brother’ echt alleen maar een spelletje”, merkt iemand op. “Niet te vertrouwen, die vent. Hij speelt spelletjes, en de bewoners trappen erin. Net zoals Naomi, dat meisje stond veel verder als ze niet zijn maatje was geweest.” En ook: “Oh, wat heeft Nick het in zijn rug en in zijn knieën”, klinkt het ook. “Oh nee, wacht, dat is 'toevallig' alleen tijdens de sportopdrachten.

“Kan Nick ook eindelijk eens stoppen met tegen de camera’s te praten?”, vraagt iemand zich af. “Koken met Nick, bed opmaken met Nick, scheren met Nick… Is het de bewoners ook al opgevallen dat hij tegenwoordig meer en meer de camera’s opzoekt? Of hij is gewoon klaar voor het zothuis, dat kan ook.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws