Tourist LeMC komt tot vervelende conclusie: “Ik kan het niet meer” Buitenland
Buitenland

Tourist LeMC komt tot vervelende conclusie: “Ik kan het niet meer”

Tourist LeMC komt tot vervelende conclusie: “Ik kan het niet meer”

Tourist LeMC heeft met ‘Niemandsland’ een nieuw album uit en daarvoor heeft hij zijn tijd genomen. Het was alweer drie jaar geleden sinds zijn laatste plaat ‘We Begrijpen Mekaar’. Natuurlijk was het niet evident voor Tourist om het afgelopen jaar songs te schrijven.

"Normaal ben ik een spons die zoveel mogelijk oppikt van iedereen die ik ontmoet”, zegt de Antwerpse troubadour in een gesprek met Het Laatste Nieuws. “Daar haal ik dan inspiratie uit voor mijn teksten.”

“Afgelopen jaar kon dat niet, want mijn album is voor een groot deel geschreven tijdens de lockdown”, aldus Tourist. “De titel 'Niemandsland' slaat op het eenzame gevoel dat we hebben. Niemand wist wat er ging gebeuren en wat de toekomst zou brengen.”

Een nieuwe focus

"Oudere generaties gaan nu zeggen: 'Hé snotneus, waarover praat jij nu?' Maar ik maak ondertussen al elf jaar professioneel muziek en in die jaren is er veel veranderd in mijn leven”, merkt Tourist op. “Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Dat zorgt voor een nieuwe focus. Ik kan niet meer opstaan en een hele dag zweven. Nu moet ik luiers verversen, pannenkoeken bakken en soldaatjes snijden.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws