Erg moeilijk voor Candice uit ‘Blind Getrouwd’: “Een enorm zware klap” Buitenland
Buitenland

Erg moeilijk voor Candice uit ‘Blind Getrouwd’: “Een enorm zware klap”

Erg moeilijk voor Candice uit ‘Blind Getrouwd’: “Een enorm zware klap”

Uit de afleveringen van ‘Blind Getrouwd’ konden we reeds opmaken dat Candice Martens erg gehecht is aan haar familie. In een gesprek met TV Familie bevestigt ze dat. “Ik zie of hoor mijn moeder en vader heel regelmatig", klinkt het.

“En mijn zus is mijn beste vriendin. Wij delen écht alles met elkaar, ik heb géén geheimen voor haar", aldus Candice. "Ook met mijn oma had ik een sterke connectie. Ze is helaas zopas overleden. Ze was 92. Ze was óp, zoals men zegt... Haar overlijden was een enorm zware klap. Oma zal altijd een voorbeeld blijven voor mij, ze was een zalige vrouw.”

"Het leven deelt ook klappen uit"

“Ze was uniek. Ze is enorm positief gebleven. Tot het bittere einde", zegt Candice over haar grootmoeder. "Ze was er met haar verstand nog heel goed bij. Ik hoop dat ik ook zo zal zijn. Dat ik het mooie van het leven blijf zien en waarderen op hoge leeftijd. Al weet ik dat je niet altijd een fervente optimist kan zijn. Want het leven deelt ook klappen uit. Maar ik hoop dus dat ik daarin op mijn oma zal lijken.”

“Ik heb uiterlijk trouwens iets van haar geërfd", laat Candice weten. "Mijn haarkleur en krullen, waar ik blij mee ben. Die hebben een generatie overgeslagen. Ik ben blij dat ik wat m’n haren betreft de genen van m’n papa niet heb, want hij is nu kaal”, lacht ze.

Populair

Laatste nieuws