Jeroen Meus openhartig over huwelijk met zijn vrouw Stephanie: “Dit is pijnlijk en confronterend” Buitenland
Buitenland

Jeroen Meus openhartig over huwelijk met zijn vrouw Stephanie: “Dit is pijnlijk en confronterend”

Jeroen Meus openhartig over huwelijk met zijn vrouw Stephanie: “Dit is pijnlijk en confronterend”

Jeroen Meus en zijn vrouw Stephanie vormen ondertussen achttien jaar een koppel. Ze hebben samen een zoontje, Georges. Dat hun relatie niet altijd over rozen ging, daar kwam Jeroen in het verleden ook al eerlijk voor uit.

"Ik vind dat niets om over te zwijgen”, zegt Jeroen in De Morgen. “Stel je voor dat ik achttien jaar samen was met mijn vrouw en dat we nog nooit iets hadden meegemaakt. Wie dat beweert, geloof ik niet. Je hebt zo'n dip net nodig om te evolueren, want die stelt je in staat om achter deurtje twee iets nieuws te ontdekken. En achter deurtje drie zit er weer iets anders. Je wordt als koppel zuiverder, puurder, de ballast gaat weg."

“Je moet opletten dat een ruzie niet escaleert"

"Een discussie kan confronterend zijn, pijnlijk ook”, merkt de ‘Dagelijkse Kost’-ster op. “Dat is niet erg, zolang je er lessen uit kan trekken. Als je eens een verwijt krijgt, is er toch niets zo mooi als echt in je hart te kijken en toe te geven: eigenlijk heeft ze gelijk, ik ga daaraan werken. Als dat lukt, voel je jezelf beter.”

“En je bent nooit te oud om te veranderen”, weet Jeroen. “Je moet alleen opletten dat een ruzie niet escaleert. Want voor je het weet, zit je op een point of no return en kan het kwetsend worden. Dan ga je beter een wandeling maken”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws