Alexander De Croo volledig afgemaakt: “Dit is totaal onaanvaardbaar” Politiek
Politiek

Alexander De Croo volledig afgemaakt: “Dit is totaal onaanvaardbaar”

Alexander De Croo volledig afgemaakt: “Dit is totaal onaanvaardbaar”

Donderdag troepten zo’n 2.000 jongeren bij elkaar om een fictief festival te vieren in Terkamerenbos. 'La Boum' liep echter volledig uit de hand. Premier Alexander De Croo veroordeelde het geweld dat plaatsvond. “Wat gebeurd is in het Terkamerenbos is totaal onaanvaardbaar”, klonk het.

“Het meest onaanvaardbare, meneer De Croo, is dat heel uw Vivaldi-regering zichzelf heeft benoemd, aan postjespakkerij en aan gesjoemel heeft gedaan en zich daarbij rijkelijk verloond!”, schrijft iemand op de sociale media. “Terwijl de modale Belg alle dagen moet rekenen om te overleven.”

Angstpropaganda

“Wat er in Terkamerenbos is gebeurd is de schuld van degene die de ‘maatregelen’ heeft ingevoerd en bevelen geeft zonder enige verantwoording af te leggen. Zónder respect voor de grondwet en de mensen die dit land doen draaien of de kleine zelfstandige die failliet gaat door jullie onbekwaamheid”, briest een ander. “Terwijl de politiek rustig z'n zakken blijft vullen en op alle mogelijke manieren (zij het legaal of niet) de macht in handen probeert te houden door een angstpropaganda te voeren tegen de eigen bevolking.”

"Dit is gewoon kindermishandeling"

“Jullie hebben een jaar de tijd gehad om initiatieven uit te werken voor jeugdamusement buiten”, zegt een teleurgestelde dame. “In ieder park hadden jullie grote delen kunnen volzetten met uit paletten gemaakte bubbelterrassen. En jullie geven hen dan nog een week extra vakantie zonder enige vorm van bezigheid."

"Hadden jullie nu echt gedacht dat zij zich nog eens drie weken gingen opsluiten met hun gsm thuis in de zetel zonder sociaal contact? Dat is gewoon kindermishandeling wat jullie doen, kiekens!”

"Kunnen wij eigenlijk nog wel iets goed doen?”

“Wat totaal onaanvaardbaar is, meneer De Croo, is het beleid dat jullie al maanden aan het voeren zijn”, lezen we ook nog. “Altijd uw eigen volk afbreken om je gelijk te halen, dat heb ik nooit meegemaakt! Kunnen wij eigenlijk nog wel iets goed doen?”

En ook: “De hoeveelste keer in evenveel dagen/weken lezen en horen we ‘dit is onaanvaardbaar’? Heel veel blablablabla maar weinig actie! Wat er in uw partij gebeurd is, is ook totaal onaanvaardbaar, hoor! Graaicultuur!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws