Julie uit 'Big Brother' na exit: "Zo gaat het nu tussen mij en mijn vriend" Buitenland
Buitenland

Julie uit 'Big Brother' na exit: "Zo gaat het nu tussen mij en mijn vriend"

Julie uit 'Big Brother' na exit: "Zo gaat het nu tussen mij en mijn vriend"

Het gaat weer goed tussen Julie uit 'Big Brother' en haar vriend. Dat laat ze weten aan Het Nieuwsblad. Julie moest donderdagavond het huis verlaten en kreeg dus de kans om te praten met haar vriend.

Frédéric, de vriend van Julie, had het moeilijk met de verstandhouding tussen haar en Michel in het huis. “Het laatste wat ik wou, is hem daar pijn mee doen. Ik snapte het ook, maar je zit opgesloten in dat huis, waarbij je enkel op elkaar aangewezen bent. De emoties lopen daar hoog op. Met Michel heb ik enkel een vriendschap. Ik sta recht in mijn schoenen", benadrukt Julie.

"Ja, wij knuffelden soms, maar daar is niets meer bij. Die boodschap van mijn broer zette me wel even met beide voeten op de grond. We zijn nog altijd even goede vrienden, maar Michel en ik gaan wel anders met elkaar om nu. Ook sorry naar mijn vriend, want die verdient dat niet."

"Helemaal goed"

Ze hebben er echter al over kunnen praten. “Absoluut. We hebben heel goed met elkaar gesproken en alles is tiptop in orde tussen ons. Nee, het is helemaal goed.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws