‘Thuis’-kijkers begrijpen er geen snars meer van: “Hoe dom kan je zijn?” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-kijkers begrijpen er geen snars meer van: “Hoe dom kan je zijn?”

‘Thuis’-kijkers begrijpen er geen snars meer van: “Hoe dom kan je zijn?”

Eerder deze week vroeg Jacques in ‘Thuis’ hulp aan Peter om Rosa zijn wettige erfgename te maken. Rosa viel met haar ogen wijd open in de val en besliste hetzelfde voor haar de slechte Jacques te doen.

Kijkers snappen niet dat Rosa nog steeds niet doorheeft dat Jacques een duister plannetje aan het smeden is. Volgens hen ligt het er alleszins vingerdik op. “Je zou toch denken, na alles wat Rosa al heeft meegemaakt, na al die jaren in ‘Thuis’, dat die wat meer op haar hoede zou zijn, hè?”, vraagt iemand zich luidop af. “Maar ja, liefde maakt blind, zeker?”

"Zoiets was haar vroeger nooit overkomen"

“Je zou toch denken dat Rosa slimmer is met haar levenservaring?”, merkt een ander op. “Dat Paulien Jacques nog niet doorheeft, tot daaraan toe, die mist die levenservaring”, waarop een fan reageert: “Die Jacques neemt Rosa haar zelfvertrouwen af. Het is niet meer dezelfde Rosa van vroeger, vind ik. Jacques heeft haar volledig in zijn macht. Zoiets was haar vroeger nooit overkomen.”

“Ik denk dat Rosa niet meer veilig is nu Jacques alles erft na haar dood. Rosa toch…Ze stort nog iedereen in de problemen: de wijngaard, de wijnwinkel en de Withoeve. Iedereen deelt in de brokken. Hoe dom kan je zijn?”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws