Kijkers van ‘Big Brother’ laten er geen twijfel over bestaan: “Alleen deze bewoner verdient het om te winnen” Buitenland
Buitenland

Kijkers van ‘Big Brother’ laten er geen twijfel over bestaan: “Alleen deze bewoner verdient het om te winnen”

Kijkers van ‘Big Brother’ laten er geen twijfel over bestaan: “Alleen deze bewoner verdient het om te winnen”

In ‘Big Brother’ kregen de finalisten de gelegenheid om de kijkers te overtuigen waarom zij ‘Big Brother’ moeten winnen. Als we op de reacties afgaan, is het voor de meesten nu al duidelijk dat er maar één terechte winnaar is.

“Jill heeft ‘Big Brother’ leuk gemaakt voor mij met haar humor, haar uitspraken, haar pesterijtjes, haar vrolijkheid”, schrijft een fan op de sociale media. “Als zij er niet in zou hebben gezeten denk ik dat het toch maar een heel saaie bedoening was geweest.” “Inderdaad”, reageert een ander. “Ze is echt een geweldige en vrolijke meid die altijd zichzelf blijft. Zij moet gewoon de finale winnen!”

“Voor mij is Jill de enige verdiende winnaar omdat zij ervoor heeft gezorgd dat het een leuke ‘Big Brother’ was met haar humor, grapjes, plagerijtjes, imitaties, … Omdat ze, ook al is ze jong, soms heel wijs en volwassenen is, zichzelf is, veel geleerd heeft en een voorbeeld kan zijn voor veel jongeren.”

"Zonder haar was ik halverwege afgehaakt"

“Zonder Jill was het maar een hele saaie editie geweest”, merkt iemand op. “Als zij er niet in had gezeten had ik ‘Big Brother’ nooit zo gevolgd als ik nu heb gedaan, of was ik halverwege afgehaakt. Ik heb bewondering voor de manier waarop ze is omgegaan met tegenslagen in het huis, verlies van maatjes in het huis, opboksen tegen de 'fab 5', meerdere keren genomineerd zijn en na een klein dipje weer met een big smile er tegenaan. Daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws