Slecht nieuws voor Staf Coppens en zijn vrouw Monique: “Dan zakt de moed in de schoenen” Buitenland
Buitenland

Slecht nieuws voor Staf Coppens en zijn vrouw Monique: “Dan zakt de moed in de schoenen”

Slecht nieuws voor Staf Coppens en zijn vrouw Monique: “Dan zakt de moed in de schoenen”

Enkele maanden geleden deed Staf Coppens heel medialand daveren met wel erg onverwacht nieuws: zijn vrouw Monique en hij hadden beslist om in Zweden een camping te beginnen. Al begon hun avontuur niet zonder de nodige tegenslag. Hun droom viel zelfs ei zo na in het water.

“In Zweden bestaat er zoiets als een 'verwerfrechtvergunning', toelating van de overheid om een eigendom te kopen”, laat Staf weten in Het Nieuwsblad. “'Krijg je altijd, nóóit een probleem', hoorden we van alle kanten. Jaja. De laatste verhuisdoos stond net in de camion en mijn broer Matthias had pas zijn intrek genomen in ons huis toen Anders belde.”

"Hoe kan je zo onvoorzichtig zijn niet alles rond te hebben?"

“‘Slecht nieuws, je mag de camping niet kopen’. Ik kan u verzekeren dat de moed ons in de schoenen zonk”, geeft Staf toe. “Ik moest denken aan het programma ‘Ik Vertrek’, daarin zie je wel eens mensen die ter plekke problemen krijgen met vergunningen. Hoe kan je zo onvoorzichtig zijn niet alles rond te hebben, dacht ik dan. Wel, nu zaten we precies in hetzelfde schuitje.”

Uiteindelijk kwam alles toch in orde, en sindsdien is Staf nog twee keer in België geweest. “Heel kort voor wat tv-werk”, klinkt het. “Voorts heb ik er geen behoefte aan, we hebben het hier naar onze zin. Niet dat er geen momenten waren waarop we dachten: waar zijn we aan begonnen?”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws